Water en sport

De Zandkreek is een paradijs voor iedere water(sport)liefhebber. Er zijn vele faciliteiten binnen handbereik zoals zwem- en botensteigers en zelfs een eigen trailerhelling. Ideaal om zelf het 22 kilometer lange Veerse Meer te verkennen. Wanneer u kiest voor een avontuurlijk tochtje met uw eigen boot, heeft u bovendien de mogelijkheid om direct vanaf het Veerse Meer door te varen richting de Oosterschelde via de Zandkreeksluis. 
Op basis van beschikbaarheid en een door de beheerder toegewezen plaats, behoort het huren van een steigerplaats per dag of per seizoen voor boot en trailer tot de mogelijkheden.

Windsurfen

Het Veerse meer is een waar paradijs voor de windsurfer, vanaf de camping direct het water in, met meestal een stevige bries. Kitesurfen is niet toegestaan op het Veerse meer.

Avontuur in de natuur

De kinderen vinden op de Zandkreek een plek om naar hartenlust hun vakantie te vieren. Op avontuur: spelend aan de waterrand ontdekken ze de natuur. De kleintjes kunnen zich onder toezicht van de (groot)ouders vermaken in het kinderzwembad (niet verwarmd). Een trekvlot is het stoere speelterrein voor de wat oudere.

Waterskiën

Aan de overkant van de camping ligt één van de twee snelvaargebieden, waar waterskiërs en wakeboarders zich prima kunnen uitleven, dit mag echter alleen met een vaarbewijs (I is genoeg) en binnen de gele snelvaargebied markeringen. Zeilers en windsurfers worden afgeraden in dit gebied te komen.